Over ons

Wij zijn een bedrijf met een diversiteit aan activiteiten. Zo verkopen wij kinderbedden en bedtextiel welke wij uit Polen importeren. Het bedtextiel verkopen wij onder onze eigen label: Lotte & Julius.

Daarnaast maken wij steigerhouten bedden en meubels in onze eigen werkplaats.

MVO en ECO

MVO = Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De definitie luidt: “Het bewust richten van de ondernemingsactiviteiten op waardecreatie op langere termijn in de drie dimensies people, planet en profit, gecombineerd met de bereidheid de dialoog met de samenleving aan te gaan. MVO behoort tot de core business van ondernemingen.””

– People / KORTOM de mensen die het product maken en bezorgen zijn voor een grootdeel de medewerkers van TDW trading. Wij werken met wajongeren en bieden deze een kans(samen met UWV en samenwerkende jobcoachingbureaus) om binnen ons bedrijf door te groeien naar een reguliere baan. Binnen het bedrijf hebben de jongeren een afwisselende baan en scholingsmogelijkheden om zo een zelfstandig leven op te bouwen. Zowel enkele medewerkers in onze werkplaats als onze monteurs/bezorgers behoren tot de wajongere categorie door hun enthousiasme, passie en trots bezitten zij vaak de vaardigheden van een “gewone” medewerker.

–  Planet / Zuinig auto’s, goede planning van routes, afval scheiden, het gebruik van zaagsel voor het maken van pellets t.b.v. ecologisch manier van stoken. Dus ook hier dragen we een positief steentje bij aan het welzijn van onze planeet!

– Profit / Vertaald “WINST” kortom winst op meerdere fronten.  Naast de “gewone winst” is de socilae winst voor ons en onze medewerkers maar ook onze klanten. We delen allemaal mee in de winst in de vorm van: trots, vertrouwen, betrokkenheid, innovatie, kwaliteit, binding, werkgelegenheid, productiviteit, positionering, reputatie en het aanspreken van de steeds groter wordende groep klanten en organisaties die om duurzame producten vragen.

ECO= Ecologisch verantwoord.

Zoals hier boven bij het “planet” gedeelte van het stukje MVO staat geschreven zijn we op meerder punten bezig om de impact op ons leefsysteem dus danig te beperken en te compenseren zodat dit als ecologisch verantwoord ervaren kan worden.

Ten slotte verkopen wij tuinmeubelen, speeltoestellen en dierbenodigdheden.